AD (728x60)

Monday, September 25, 2017

Pakej Mainan Lelong RM1000

Share & Comment





Ini adalah Pakej Terbaru Daripada HanaQueen Station iaitu Pakej Mainan Lelong bernilai cuma RM1000 sahaja! Harga pakej ini adalah termasuk dengan postage ke seluruh Malaysia.

Di dalam pakej ini, anda akan dapat 600pcs mainan campur-campur. Jadi kos untuk satu mainan, adalah RM1.70. Harga kos sewa tapak, gaji pekerja (sekiranya ada dan bergantung pada lokasi) dalam RM0.50 satu mainan.

Harga jual adalah 3 mainan RM10. Sekiranya pelanggan tak nak beli 3, dan cuma nak beli satu sahaja, maka anda boleh jual kepada mereka RM5 untuk 1 mainan. 

Sekiranya anda tiada menggunakan pekerja atau tapak berbayar, maka untung yang anda akan peroleh adalah RM4++ setiap 3 mainan. Ini tak termasuk untung sekiranya anda ada jual 1 mainan, RM5.




Nak berniaga mainan ni tak semesti nya kena jual di kedai. Ada di antara pelanggan yang mula berniaga di hadapan rumah, carboot sale dan sebagainya. Anda boleh juga supply di kedai runcit berhampiran dengan anda. 




Mula berniaga cuma di hadapan rumah sahaja.

Mulakan dengan 10 jenis mainan dulu. Ambil 50 pcs satu jenis. Hujung minggu letak di dalam bonet pusing satu taman cari kedai runcit.

Kalau kedai bayar cash jual lah RM2.50 satu pada dia. Kalau dia nak consignment jual dulu baru bayar, jual lah RM3 satu. Lagi bagus jual cash sebab kita nak modal beli mainan baru.

Kedai yang ambik banyak atau dah repeat order banyak kali, bagi lah pinjam satu rak display mainan untuk dia. Bila rak kita bagi, kita boleh letak mainan kat pintu masuk atau sebelah cashier. Senang customer nampak. Macam di dalam stesen minyak, rak mainan mesti dekat pintu atau sebelah ATM machine. Perasan tak?

Strategi supply ke kedai-kedai ni peniaga cina dah lama buat. Dalam kereta tu lah kedai dan opis. Tak payah sampai pergi China ambik barang. Mereka jadi orang tengah je.

Call / Whatsapp : FARHANA 0196183022 jika berminat untuk mencuba pakej perniagaan ini.

Tags:

Written by

I was the founder hanaqueen station and also the author of this blog. We offering variety of delicious ready-to-foods and drinks such as Ice Blended, Waffle, Sweet Corn, Fries, Hot Dog Bun and many else

0 comments:

Post a Comment

 

My Instagram

Location

Popular Posts

Recent Posts

Follow by Email

Why to Choose HanaQueen?

HHANAQUEEN STATION OFFER A VARIETY OF PACKAGES FOR THOSE WHO WANT TO START A BUSINESS. YOU JUST NEED TO FIND THE BEST LOCATION TO RUN YOUR BUSINESS AND WE WILL PROVIDE ALL EQUIPMENT TO START YOUR BUSINESS INCLUDING FREE TRAINING.

YOU CAN START YOUR BUSINESS UNDER OUR NAME OR BUILD UP YOUR OWN BRAND. OUR BUSINESS IS FRESH AND FOCUSED, CONSISTENTLY DELIVERING NEW IDEAS. THIS IS NOT AN 'ADD ON' BUSINESS - WE ONLY PROVIDE GREAT SERVICES TO OUR CLIENTS. IT’S WHAT WE DO AND WE LOVE IT..

Copyright © HANAQUEEN STATION | Designed by SirArtwork